Zoeken naar duurzaam ondernemen colruyt

 
duurzaam ondernemen colruyt
Slim met wind en zonne energie duurzame energie bij Colruyt Group YouTube.
reggsdesign 74783, views. Maatschappelijk verantwoord ondernemen zorgt dat profit, planet en people in evenwicht zijn. SYNTRA Limburg 1887, views. Hoe kan ik duurzaam ondernemen? True Pricing Duration: 416. DuurzaamBedrijfsleven 12175, views. Colruyt Group stelt supermarkt van de toekomst voor Duration: 231.
Duurzaamheid Colruyt.
In de nieuwste beoordeling van WWF kreeg Colruyt een uitstekende score van 9 op 9 voor zijn gebruik van duurzame palmolie. Ruime keuze vis. Ons assortiment wilde en gekweekte vis nog duurzamer maken, dat is waar we naar streven bij Colruyt.
Colruyt Group blinkt uit in duurzaamheid Voka.
Niet alleen gaan de Collibri-ambassadeurs regelmatig op inleefreis om de projecten van dichtbij op te volgen, sommige studenten komen ook naar ons land komen om kennis te maken met Colruyt Group. Elk jaar komen er een drietal afgestudeerde masterstudenten naar hier om stage te lopen bij Colruyt Group.
Meewerken aan een duurzamere toekomst Colruyt.
Meewerken aan een duurzamere toekomst. Colruyt Group treedt dit jaar op als woordvoerder van de 17 duurzame ontwikkelingsdoelstellingen van de Verenigde Naties. Samen met 7 andere Belgische organisaties helpen we die doelstellingen bekender te maken bij het grote publiek in België.
Propaan: duurzaam en natuurlijk koelmiddel bij Colruyt Group YouTube.
Colruyt Group gebruikt als eerste retailer in België het duurzame, natuurlijke koelmiddel propaan. Dit project past perfect in de visie op duurzaam ondernemen van de groep. Meer over die visie lees je op http//simplysustainable.com.: Een koelinstallatie met propaan stoot 90 procent minder broeikasgassen uit ten opzichte van een klassieke installatie.
Duurzaam ondernemen naar het voorbeeld van Colruyt Group.
Want al sinds de oprichting van het familiebedrijf is duurzaam ondernemen een prioriteit van Colruyt Group: besparen en efficiëntie gingen altijd samen met ecologie. Dat Colruyt Group hierin een voorbeeld voor andere ondernemers kan zijn, daar zijn we best fier op.
Colruyt Groep zet duurzame inspanningen online MVO Vlaanderen.
Colruyt Groep zet duurzame inspanningen online. Met simplysustainable.com lanceerde Colruyt Group een website rond hun duurzaam ondernemerschap. Colruyt Group bouwde de fris ogende en inspirerende website op rond hun drie pijlers Mens, Leefmilieu en Product. De informatie goten ze overzichtelijk in verhalen, visie-items en nieuwsberichten. De verhalen belichten onder meer hoe ze hun CO2-emissie met 20% willen reduceren tegen 2020, welke maatregelen ze nemen voor een veilige en gezonde werkomgeving, en op welke manier ze voedselverspilling tegen gaan. In het luik visie komen themas als vrachtvervoer, dierenwelzijn en biodiversiteit aan bod. De retail groep laat het ook niet na om hun negen bedrijfswaarden in detail te bespreken. De nieuwsberichten moet hun duurzame inspanningen verder in de verf zetten. Gedreven door waarden MVO-communicatie. Toevoegen aan mijn bundel. Voeg dit praktijkvoorbeeld of andere inspiratie of evenementen toe aan uw bundel. U kan uw bundel vervolgens als één pdf document downloaden. Voeg toe aan mijn bundel. 26 september 2014. Terug naar boven. Terug naar boven. Loont waardengericht ondernemen wel?
Supermarkten, Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen en de nieuwe consument MO Magazine MO.be.
Ook Walter Gelens, partner bij Akkanto, een communicatiebureau gespecialiseerd in reputatiemanagement, bevestigt deze trend. Volgens hem heeft de hoge score die supermarkten zoals Colruyt Group en Delhaize elk jaar halen inzake reputatie in belangrijke mate te maken met hun beleid omtrent Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.
Duurzaamheid Colruyt Group. Display content menu. Display portlet menu.
Bij al onze eigen verhalen op deze website duiden we aan op welke manier ze aansluiten bij de internationale duurzaamheidsagenda. Duurzaam ondernemen zit in het DNA van Colruyt Group. Met inspanningen voor gezondheid, samenleving, dierenwelzijn en milieu helpen we ook jou bewuster consumeren.

Contacteer ons