Resultaten voor duurzaam

 
duurzaam
Duurzaam Wikipedia.
Bekijk alle artikelen waarvan de titel begint met Duurzaam of met Duurzaam in de titel. Dit is een doorverwijspagina, bedoeld om de verschillen in betekenis of gebruik van Duurzaam inzichtelijk te maken. Op deze pagina staat een uitleg van de verschillende betekenissen van Duurzaam en verwijzingen daarnaartoe.
Duurzaam 13 definities Encyclo.
1 duurzaam tijdsduur van lange duur; van een product: dat lang meegaat. 2 duurzaam ontwikkeling van een proces: dat permanent kan worden toegepast omdat het de aarde niet uitput; van een product: dat gemaakt wordt met een productiemethode die in deze zin duurzaam is.
Duurzaamheid UMC Utrecht.
We willen dat duurzaam handelen vanzelfsprekend is bij alles wat we doen. En daarin willen we een voorbeeld zijn voor anderen. Daarom hebben we in 2013 gekozen voor de brede invulling van duurzaamheid; people, planet, profit, ofwel maatschappelijk verantwoord ondernemen MVO.
Wat is duurzaamheid?
Een ontwikkeling is duurzaam als ook rekening wordt gehouden met economische, menselijke en sociale aspecten. Want niet alleen natuurlijke bronnen zijn schaars, ook een hoogopgeleide en gezonde bevolking, goed werkende sociale netwerken, maatschappelijk vertrouwen, machines en infrastructuur zijn niet onbeperkt aanwezig.
Duurzaam Leiden Gemeente Leiden.
Heeft u een historisch pand en wilt u weten hoe u dit duurzaam kunt maken? Kijk dan op De Groene Menukaart Leiden. Hier vindt u verschillende duurzame opties en mogelijkheden om dit te betalen. Bij het duurzaam bouwloket kun u al uw vragen stellen over duurzaam bouwen en innoveren.
Duurzaam Zwolle Gemeente Zwolle.
U bent hier. Home / Duurzaam Zwolle. Zwolle kan in de toekomst steeds meer zelf in zijn eigen behoeften voorzien, dat is de ambitie van het college van burgemeester en wethouders in de Agenda duurzaamheid. In de agenda worden acties en de rol van de gemeente daarin benoemd om dit te bewerkstelligen.
Duurzaam.
Kosten besparen én duurzaam wonen? Er kan meer dan u denkt! Een comfortabele woning met minder kosten en winst voor het milieu? Voor elke woning en elk budget is er een slimme oplossing. Een 100% duurzame oplossing is niet voor iedereen haalbaar.
duurzaamheid.
Of het nu gaat om het duurzaam optimaliseren van de ruimte in de stad of het beschikbaar houden van natuurlijke grondstoffen in het productieproces, wij behalen uitzonderlijke en duurzame resultaten voor onze klanten. Het is onze passie om de kwaliteit van de leefomgeving duurzaam te verbeteren door waarde toe te voegen op sociaal, economisch en ecologisch vlak: van minder files en meer groen door de ondertunneling van de A2 Maastricht tot 70 procent CO2 reductie met het nieuwe Shell Technology Center aan het IJ in Amsterdam; van gezond zwemwater door het bestrijden van blauwalgen tot een duurzaam afvalstoffenbeleid voor het fabriekscomplex van ASML.
Duurzaam bouwen en verbouwen Onderwerp Rijksoverheid.nl.
Wat is duurzaam bouwen en verbouwen? Zijn er voorschriften voor duurzaam bouwen? Is duurzaam bouwen duurder? Wat zijn de voordelen van duurzaam bouwen? Energieprestatievergoeding voor nul-op-de-meter woning. Verhuurders die hun woningen tot een bijna energieneutrale woning of nul-op-de-meter woning renoveren, mogen een.
Duurzaam BNR Nieuwsradio.
26 september 2016 Duurzaam Duurzaam podcast. De Minuut van de Waarheid: Plastic" is nu terug te vinden in honing." Plastic" is nu terug te vinden in honing" en In" 40% van de vogels zit plastic." 19 september 2016 Duurzaam Duurzaam minuut van de waarheid radio.
De snelste stappen naar duurzaam wonen Feenstra.
Meer voor een duurzaam huis. Duurzaam en comfortabel wonen. Uw woning verwarmen met een cv-ketel is de normaalste zaak van de wereld. Maar kan binnenkort al zo ouderwets zijn als stoken op kolen. Duurzame innovaties volgen elkaar in snel tempo op.

Contacteer ons