Resultaten voor duurzaam ondernemen waarmaken

 
duurzaam ondernemen waarmaken
Duurzaam ondernemen waarmaken blog Vonk sprankelend mvo.
Duurzaam ondernemen waarmaken schetst vanuit bedrijfskundig perspectief de verschillende fasen van duurzaam ondernemen die deze twintig bedrijven hebben doorlopen en geeft inzicht in welke interventies blijken te werken om duurzaamheid meer waard te laten zijn voor de organisatie. Wat maakt het praktisch?
Boekbestelling Duurzaam ondernemen waarmaken Duurzaam Ondernemen.
Daarmee biedt het vanuit bedrijfskundig perspectief inzicht welke interventies en initiatieven van managers en bestuurders werkzaam blijken om duurzaamheid op een hoger plan te brengen en meer van waarde te laten zijn voor de organisatie. Het boek identificeert kantelpunten en biedt inzichten en handvaten die elke onderneming verder helpen bij het waarmaken van duurzaam ondernemen.
Incompany training Duurzaam ondernemen waarmaken.
Wat" zijn kritische kantelpunten en welke handvatten zijn er om duurzaam ondernemen succesvol te implementeren? Essentiƫle vragen voor elke manager die wil weten wat de vervolgstappen zijn op weg naar proactief duurzaam ondernemen. De training Duurzaam ondernemen waarmaken geeft antwoorden die verder helpen."
Duurzaam ondernemen waarmaken; het bedrijfskundig perspectief.
Duurzaam ondernemen waarmaken; het bedrijfskundig perspectief. Rob van Tilburg. Analyse van hoe twintig vooraanstaande Nederlandse bedrijven in Nederland omgaan met duurzaam ondernemen. Bedrijfswetenschappen, Management algemeen, Ondernemerschap, Sociale verantwoordelijkheid, Maatschappelijk verantwoord ondernemen, maatschappelijk verantwoord ondernemen, Duurzame ontwikkeling Taal. Koninklijke Van Gorcum, Assen Verschenen.
Duurzaam ondernemen waarmaken door Rob van Tilburg, Rob van Tulder, Mara Francken Boek Jongbloed.nl.
Hij verzorgt voor veelal beursgenoteerde ondernemingen strategische workshops om richting te geven aan duurzaam ondernemen. Gedreven door een sterke overtuiging dat vanuit maatschappelijke en bedrijfsmatige optiek duurzaamheid waarde creƫert, begeleidt Rob bedrijven bij het formuleren en waarmaken van hun ambities op het gebied van duurzaamheid.

Contacteer ons