Meer resultaten voor niet duurzaam

 
niet duurzaam
Avocado is gezond, maar níet duurzaam Duurzaamheidskompas. Avocado is gezond, maar níet duurzaam Duurzaamheidskompas.
Ook zijn er uitdagingen op milieu 6, omdat de teelt van avocados, vaak in droge gebieden, om veel water vraagt. Duurzaam maar niet gezond. Appel en perensap zijn duurzaam, maar niet gezond door het hoge suikergehalte. Niet duurzaam of gezond.
Nog een reden dat biologische akkerbouw niet duurzaam is: het is te moeilijk.
Biologische akkerbouw is lang niet zo duurzaam als vaak wordt beweerd. Daar is een nieuwe reden voor gevonden: het is moeilijker. Dit is van groot belang voor ontwikkelingslanden. Nog een reden dat biologische akkerbouw niet duurzaam is: het is te moeilijk.
Zo niet-duurzaam zijn cryptovaluta als Bitcoin. Logo. Fill 1. Fill 1. Fill 1. Instagram.
Bij elkaar opgeteld zorgen deze cryptovaluta voor gigantisch veel energieverbruik, nu al meer dan het energieverbruik in Portugal of Bangladesh. Duurzame alternatieven voor Bitcoins. Goed, dat deze cryptovaluta absoluut niet duurzaam zijn, dat is duidelijk. Gelukkig is er ook goed nieuws en zijn er duurzame alternatieven in opkomst.
Niet duurzame goederen en kleding Duurzaam MBO.
Lessen keuzedeel duurzaamheid in het beroep B/C/D. Verdieping keuzedeel duurzaamheid in het beroep C/D. Ben je duurzaam bezig checks. Afdrukken E-mail Hits: 16232. Niet duurzame goederen en kleding. Goederen kunnen milieuonvriendelijk zijn en niet duurzaam. Geef acht redenen wanneer dat niet het geval is.
Niet-duurzame consumptiegoederen Definitie, Betekenis en Uitleg.
Dat zijn goederen die voor een langere tijd meegaan langer dan een jaar. oftewel: de pleepot duurzaam en het toiletpapier niet-duurzaam. VoorbeeldenNiet-duurzaam: quarterpounder, pakje sigaretten, bezoek aan de bioscoopDuurzaam: handdoek, zakjapanner, huis, auto etc. Scholto Bos 2015-12-03T1130320000: Categorie: Economie Tags: Algemene Economie, N.
Niet-duurzame energie: grijze stroom en fossiele brandstoffen.
Bij groene stroom die is opgewekt in Nederland weet je met zekerheid dat de stroom ook daadwerkelijk groen en dus duurzaam is. Wordt de elektriciteit geïmporteerd vanuit andere landen, dan kan er niet met zekerheid gezegd worden of de stroom ook daadwerkelijk groen is.
Puzzelwoordenboek Niet duurzaam.
Met letters 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 Zoek. 3 puzzelwoorden gevonden voor Niet duurzaam. Paarsgekleurde woorden zijn afkomstig uit het Dr.
niet duurzaam Engelse vertaling bab.la Nederlands-Engels woordenboek.
niet duurzaam ook: voorbijgaand, vergankelijk, niet bestendig. Vergelijkbare vertalingen voor niet" duurzaam" in Engels. duurzaam bijvoeglijk naamwoord. Voorbeeldzinnen voor niet" duurzaam" in het Engels. Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig. Bab.la is niet verantwoordelijk voor deze inhoud.
Duurzaam bouwen is niet duurzaam genoeg Pest Free.
HOE WERKT HET? Duurzaam bouwen is niet duurzaam genoeg. Duurzaam bouwen is HOT, maar wordt er ook echt duurzaam gebouwd? Duurzaam bouwen is een HOT item. Überhaupt is duurzaamheid een veel besproken woord. Vaak is het een kreet die men gebruikt om marketing redenen en meer niet.
Huidige voedselsysteem is niet duurzaam Duurzaam Ondernemen.
Maar het huidige voedselsysteem is niet duurzaam, stelt het RIVM in het rapport Milieubelasting van de voedselconsumptie in Nederland. Op wereldschaal is de voedselproductie verantwoordelijk voor ongeveer 25 % van de totale broeikasgasemissies en voor 60 % van het verlies aan biodiversiteit.
Millennial wil wel, maar is niet duurzaam NRC.
Het kan zijn dat elementen ontbreken aan deze printversie. Millennial wil wel, maar is niet duurzaam. Millennials worden ook wel de groene generatie genoemd. Maar uit onderzoek blijkt dat ze helemaal niet zo duurzaam leven. 28 maart 2018. Foto Alexsander Nakic.

Contacteer ons