Meer resultaten voor duurzaam product voorbeeld

 
duurzaam product voorbeeld
Duurzame voorbeelden Unilever Food Solutions.
Het doel is om ervoor te zorgen dat tegen 2020 75% van ons wereldwijde Food-assortiment voldoet aan zoutgehaltes die een zoutinname van maximaal 5 gram per dag mogelijk maken, zoals aanbevolen door de Wereldgezondheidsorganisatie. Het goede voorbeeld. Sinds 2010 hebben we onze richtlijnen voor duurzame landbouw vastgelegd in de Sustainable Agriculture Code SAC. De code staat garant voor een manier van werken die beter is voor het milieu, de arbeidsomstandigheden en verhoogde opbrengsten per hectare. Al onze leveranciers werken met deze code. Op dit moment worden de top 13 Knorr groenten en kruiden goed voor 80% van het volume, zoals bijvoorbeeld tomaten en uien, al duurzaam geteeld.
Duurzaam ondernemen: 5 indrukwekkende voorbeelden.
Maar er zit meer achter dit product. Van de garen tot aan de knoop en de verpakking is Qnoop duurzaam. Om dit voor elkaar te krijgen moest Dirk flink wat uitdagingen aangaan in het productieproces. Maar het resultaat mag er wezen.
Duurzaam ondernemen / Maatschappelijk verantwoord ondernemen.
In deze column geef ik mijn visie op MVO-beleid nieuwe stijl. Met het voorbeeld van Tetra Pak Benelux verduidelijk ik de toepassing. Nico van Os. Hoe fair trade is Fairtrade? Fairtrade International heeft een probleem met zijn toeleverende boeren. Steeds vaker verkopen boeren aan opkopers en komen ze hun verplichtingen. Weg met de paternalistische toon: vervang de term duurzame inzetbaarheid door duurzaam presteren!
Duurzame ideeen Duurzaam MBO.
Sharing economy: delen is het nieuwe hebben De sharing economy, ook wel collaborative consumption genoemd, wordt gezien als een nieuw en levensvatbaar businessmodel. Een voorbeeld is het gezamelijk gebruik van de auto snappcar.nl. Lokale netwerken: tegenwicht voor globalisering In 2013 ontstond wereldwijd een groot aantal nonprofit-netwerken ter ondersteuning van de lokale economie en duurzame bedrijven die gebruikmaken van lokale hulpbronnen. M2M: geen science fiction meer Er is een gestage opmars van machine-to-machine-communicatie. Het Internet of Things is een netwerk van met sensoren uitgeruste objecten, die met elkaar communiceren en zelfstandig beslissingen nemen. Duurzaam bouwen kan niet meer zonder M2M-oplossingen voor energie-efficiency.
Milieu en duurzaamheid.
De verschillende betekenissen van duurzaamheid kunnen elkaar tegenspreken. Zo kan een duurzaam product in tegenspraak zijn met duurzaam dat betrekking heeft op het milieu. Een paar voorbeelden. Plastic is een uitvinding die erg duurzaam genoemd mag worden uit het oogpunt van de productontwikkeling.
Voorbeelden van duurzaamheid voor bedrijven 3Bplus.
Op een hoger niveau kan gedacht worden aan het renoveren van gebruikte producten, herziening van de productieprocessen om afvalfabricage te elimineren, en de keuze voor niet-giftige grondstoffen en processen. Bij duurzaam ondernemen moet tevens rekening gehouden worden met de levenscycluskosten van geproduceerde items.
Duurzame Dinsdag.
Alle menu kaarten en prijs lijsten van voedsel voor zien van het aantal collorien dat in het product of maaltijd zit en daar naast nog een simple aanduiding toe voegen in dien nodig van b.v. Als Huwelijkstrainer is het mijn missie om echtparen te helpen bouwen aan een gelukkig, sterk en duurzaam huwelijk; een huwelijk dat volgens de belofte van het jawoord duurt tot het eind en waarin.
Bekijk alle ideen 2013 Duurzame Dinsdag.
Roland Holst College juli 2012, hadden de leerlingen de opdracht gekregen in groepen van maximaal 7 personen een duurzaam product te. RW kan de zandsuppleties halveren als er een gestuurde kustverdediging wordt doorgevoerd. Het voorbeeld, de Eijerlandsedam, ligt op Texel.
Duurzame producten Duurzame Diensten Duurzame Producten.
Duurzame producten van PaperWise. Duurzaam Papier en Duurzaam Karton. Duurzame producten van Green4Print. Printmaterialen voor grafische industrie. Duurzame producten voor een duurzame wereld. Onze motivatie om leveranciers van duurzame producten en diensten binnen ons platform te profileren is gebaseerd op onze overtuiging dat het gebruik van duurzame producten een substantiƫle bijdrage levert aan een duurzamer wereld.

Contacteer ons