Meer resultaten voor duurzaam gebouw

 
duurzaam gebouw
Milieuprestaties van gebouwen meten Duurzaam bouwen en verbouwen Rijksoverheid.nl.
Het is vaak lastig om vast te stellen hoe duurzaam een gebouw is. Investeerders, opdrachtgevers, bouwers en gebruikers hebben allemaal eigen ideeën over duurzaam verbouwen. Dat maakt het lastig om met alle partijen goede afspraken te maken. Daarom is er een bepalingsmethode waarmee professionals de milieuprestatie van een gebouw of bouwwerk te kunnen meten.
Top 10 meest duurzame BREEAM-NL gebouwen Dutch Green Building Council.
Het ei-vormige gebouw in Eersel is een op en top duurzaam gebouw, met een dak dat bijna volledig is belegd met zonnepanelen. Ook heeft de Venco Groep, internationaal bedrijf in de pluimveehouderij, eigen installaties toegepast in het gebouw. In Eersel is compromisloos verduurzaamd.
Over DuurzaamGebouw.
DuurzaamGebouw kijkt naar de gehele levenscyclus van uw gebouw. Onze missie is het optimaal benutten van uw investeringsbudget gedurende de totale levenscyclus. Onder meer door.: standaardisatie van processen. verhoging van effectiviteit. voldoen aan regelgeving. inzichtelijk maken en beperken van risicos.
Het laatste nieuws over duurzaam bouwen Duurzaam Gebouwd.
Meet The Expert Tour. Duurzaam Gebouwd Congres. Green tie gala. Medewerkers met digitale werkplek zijn 70% productiever. Medewerkers met een volledig digitale werkplek, de zogenoemde digital revolutionaries, zijn bijna 70% productiever dan medewerkers. Nieuwe hoofdkantoor Europees Octrooibureau is lang, slank. Het nieuwe, duurzame kantoor van het Europees Octrooibureau in Rijswijk is eerder deze zomer officieel geopend in het bijzijn. Indienen voor tender Maatschappelijk Verantwoord Innoveren. De tender Maatschappelijk Verantwoord Innoveren Energie laat innovators met nieuwe concepten komen op onder andere. WELL Building Standard vergt integrale aanpak. Eind 2018 wordt het nieuwe kantoor van HumanTotalCare in Son opgeleverd. Het is de eerste organisatie in Nederland die gaat. Innoveren met 40 startups tijdens Green Buildings 2018. Een van de onderdelen van het Green Buildings Congres 2018 is de ABN AMRO Innovation Challenge, die noviteiten en verse ideeën. Voormalige Becelhuis gerenoveerd naar hedendaags kantoor. In zes maanden tijd is het iconische gebouw het Becelhuis in Rotterdam gerenoveerd naar een hedendaags kantoor.
Top 5 voordelen van een duurzaam gebouw Gunneman Lighting Concepts.
Een duurzaam gebouw kan een bestaand gebouw of nieuwbouw zijn, waarbij er rekening gehouden wordt met de effecten op het milieu planet. Denk hierbij aan het hergebruik/recycling van duurzame materialen en producten of het gebruik van duurzame energiebronnen, zoals zonne-energie.
Duurzaam gebouw ACV Groep.
In Veenendaal verandert er niets op deze dagen. ACV Groep Veenendaal Duurzaam gebouw. Veenendaal wilde een nieuwe afvalbrengstation die voor een betere afvalscheiding en voor meer gemak voor de inwoners moest zorgen. Op 26 augustus 2011 is het afvalbrengstation officieel in gebruik genomen werd.
DuurzaamGebouw en Dijkoraad gaan samen Dijkoraad.
Gerard Lokhorst licht toe: Wij zijn overtuigd dat deze integratie zal leiden tot een sterkere positie in de markt en dat DuurzaamGebouw door spreiding van werkzaamheden meer kwaliteit kan gaan leveren. Wij zien vele kansen om onze expertises te verbreden en te verdiepen.
Ontwerpen van duurzame gebouwen Duurzaam bouwen en verbouwen Rijksoverheid.nl.
Bijvoorbeeld bij de bouw van een nieuwe weg. Integraal ontwerpen van een duurzaam gebouw. Integraal ontwerpen is een manier om tot het beste ontwerp van een gebouw of bouwwerk te komen. Dit leidt tot een duurzaam, onderhoudsvriendelijk en energiezuinig gebruik van het gebouw.
Een duurzaam gebouw rondom de stopcontacten Cobouw.nl.
Voor architect De Ruiter spreekt het vanzelf dat het gebouw voor de Hogeschool een duurzaam gebouw is geworden met het label Breeam excellent. Wij zijn al met duurzaamheid bezig sinds de oprichting van het bureau in 1994, toen het nog een linkse hobby was.
Duurzaam gebouw RVO.nl.
Bij RVO.nl bieden wij objectieve informatie die een bouwprofessional nodig heeft om een opdrachtgever te overtuigen om aan de slag te gaan. En bent u de opdrachtgever? Dan inspireren wij u graag tot een duurzaam gebouw. Energie besparen in bestaande woningen.
Bodemenergie essentieel voor duurzaam gebouw.
Bodemenergie essentieel voor duurzaam gebouw. Terug naar NIEUWSarchief. Bodemenergie essentieel voor duurzaam gebouw. 19-04-2018 Branchenieuws 237 keer bekeken. Bodemenergie is een essentieel onderdeel in een duurzame energievoorziening voor zowel utiliteit als woningbouw. Dat meldt senior consultant Paul Stoelinga van ingenieursbureau Deerns.

Contacteer ons