Op zoek naar duurzaam engels?

 
duurzaam engels
MilieuCentraal.nl MilieuCentraal.
De hogere opbrengst is te danken aan bovengemiddelde zoninstraling en veel zonuren. 24 dec 2015 Subsidie voor verwijderen asbestdak. Vanaf 2016 tot en met 2019 kun je subsidie krijgen voor het verwijderen van asbestdaken met een oppervlakte vanaf 35 vierkante meter.
Wat is MVO?
Een voorbeeld is een energiemaatschappij die vooral bezig is met fossiele energie en zich niet bekommert om energiebesparing bij zijn klanten, maar wel veel reclame maakt voor een enkel duurzaam product. Er is over het algemeen steeds meer vraag naar grondstoffen, zoals olie en metalen, terwijl het aanbod afneemt.
Monitor Duurzaam Nederland 2014.
Deze editie van de Monitor bestaat uit twee delen die gelijktijdig verschijnen: een indicatorenrapport onder eindverantwoordelijkheid van het CBS en een verkenning onder eindverantwoordelijkheid van de planbureaus. Deze publicatie is ook als e-book beschikbaar. Het indicatorenrapport is ook beschikbaar in het Engels. Website Monitor Duurzaam Nederland.
Kennisinstituut Duurzaam Verpakken.
13 december 2018 Voor het wetenschappelijk onderzoeksprogramma van het Kennisinstituut Duurzaam Verpakken KIDV en het Topinstitute Food Nutrition TiFN deed Bjorn de Koeijer van de Universiteit Twente onderzoek naar ontwerptools voor innovatief en duurzaam verpakken. Hij promoveerde op 13 december jl.
Home Duurzame Dinsdag.
Een duurzaam huisdecoratie merk opzetten, te beginnen bij een zo duurzaam mogelijk decoratief kussen, dat is waar. Rebels werken aan de vraagstukken van de toekomst op het gebied van duurzaamheid, transport, stedelijke. Bammetje Met is een campagne, waarin sociale ondernemers en influencers die een positieve impact maken of willen.
Vergelijk merken op duurzaamheid koop duurzaam Rank a Brand.
MarketingTribune.nl, 15 augustus 2016: Wakker Dier waarschuwt voor misleiende maaltijdboxen. TGTHR, 23 mei 2016: Meerderheid elektronicamerken is amper duurzaam bezig. RTL Z, 18 mei 2016: Elektronicafabrikanten nog lang niet duurzaam. DuurzaamBedrijfsleven.nl, 18 mei 2016: Fairphone geeft het goede duurzame voorbeeld.
Energierapport Transitie naar Duurzaam Rapport Rijksoverheid.nl.
Het kabinet stelt voor de transitie naar duurzame energie drie uitgangspunten centraal: 1 aansturen op CO2-reductie; 2 verzilveren van de economische kansen die de energietransitie biedt en 3 van integreren energie in het ruimtelijk beleid. Download Energierapport" Transitie naar Duurzaam."
Duurzaamheid in het Engels vertaald uit het Nederlands.
Nederlands naar Engels: Meer gegevens. durability; permanency; permanence; life; sustainability. durable; lasting; sustainable. duurzaamheid durability, sustainability. duurzaamheid permanency, permanence. duurzaam durable, sustainable, endurable. Gebruikers suggesties voor duurzaamheid.: Uitgebreide vertaling voor duurzaamheid Nederlands in het Engels. duurzaamheid de v zelfstandig naamwoord.
ENGELS Kunststof bakken met deksel.
Echter, de E-Line kunststof bakken zijn zeer geschikt voor alle opslag en transportdoeleinden, zolang er maar geen sprake is van onverpakt voedsel.Plastic bakken kopen die wel levensmiddelenecht zijn? Ook hier voorziet Engels in de behoefte, E-Line kunststof bakken uit virgin materiaal zijn even duurzaam vanwege de meermalige inzetbaarheid.
duurzaam milieu Engelse vertaling bab.la Nederlands-Engels woordenboek.
Ik zou eraan willen toevoegen dat we in het belang van een duurzaam milieu de verbinding tussen schiereilanden op dezelfde manier dienen aan te pakken. I would add, though, that for environmental sustainability we should look upon connections between peninsulas in the same way. Vergelijkbare vertalingen voor duurzaam" milieu" in Engels.
Onze visie: duurzame mode als de nieuwe standaard.
Bij CA vinden we dat iedereen er elke dag goed uit moet kunnen zien en zich goed moet kunnen voelen, zonder de kwaliteit van leven van degenen die onze kleding maken of onze planeet te schaden. We willen dat onze klanten erop vertrouwen dat we het juiste doen, zodat ze onze producten kunnen kopen zonder te hoeven kiezen tussen wat duurzaam is en wat niet. We willen dat onze mode een positieve impact heeft: gemaakt met behulp van meer duurzame materialen, minder natuurlijke bronnen en met respect voor het welzijn van dieren. Gemaakt door vrouwen en mannen die eerlijk en waardig worden behandeld in een veilige omgeving. En dit betekent ook dat versleten of oude kleding uiteindelijk een nieuw doel krijgt. Lees ons jaarlijkse duurzaamheidsverslag voor meer informatie over onze aanpak, onze initiatieven en prestaties op het gebied van duurzaamheid. Het rapport is in het Engels beschikbaar.

Contacteer ons