Zoeken naar charter duurzaam ondernemen

 
charter duurzaam ondernemen
Voka Charter Duurzaam Ondernemen Voka.
Home / Voka Charter Duurzaam Ondernemen. Voka Charter Duurzaam Ondernemen. Voka Charter Duurzaam Ondernemen. Het Voka Charter Duurzaam Ondernemen VCDO biedt uw onderneming de mogelijkheid om via een actieplan op maat resultaatgericht en continu optimaliserend aan duurzaam ondernemen te werken.
Voka Charter Duurzaam Ondernemen MVO Vlaanderen.
Voka Charter Duurzaam Ondernemen. Het Voka Charter Duurzaam Ondernemen is een hulpinstrument om duurzaam ondernemen concreet vorm te geven, te structureren en te werken aan continue verbetering van de prestaties op milieu, sociaal en economisch vlak. Via het ondertekenen van het Voka Charter Duurzaam Ondernemen engageren bedrijven en organisaties zich om een jaaractieplan te realiseren rond 10 themas.
Charter Duurzaam Ondernemen 22 juni 2017 Voka.
Op 22 juni ontvangen de deelnemende bedrijven aan het West-Vlaams Charter Duurzaam Ondernemen hun jaarcertificaat als bekroning voor hun geleverde inspanningen en realisaties op het vlak van duurzaam ondernemen. Ook benieuwd naar de mooie acties rond duurzaam ondernemen van deze bedrijven?
West-Vlaams Charter Duurzaam Ondernemen wordt Voka Charter Duurzaam Ondernemen Voka.
Lees hier meer over het Voka Charter Duurzaam Ondernemen. Meer informatie over de volgende cyclus van het Voka Charter Duurzaam Ondernemen in West-Vlaanderen vindt u hier. Bekijk hieronder de foto's' van de de uitreiking van het West-Vlaams Charter Duurzaam Ondernemen 2017.
Zeg voortaan Voka Charter Duurzaam Ondernemen MVO Vlaanderen.
Zeg voortaan Voka Charter Duurzaam Ondernemen. Het Oost-Vlaams Charter Duurzaam Ondernemen heet voortaan het Voka Charter Duurzaam Ondernemen. Vijf Vlaamse Voka Kamers van Koophandel sloegen de handen in elkaar om het charter op één lijn te brengen. De Duurzame ontwikkelingsdoelstellingen van de Verenigde Naties vormen het universeel kader.

Het Voka Charter Duurzaam Ondernemen VCDO biedt uw onderneming de mogelijkheid om duurzaam ondernemen concreet vorm te geven. Elke onderneming uit eender welke sector en van verschillende grootte kan via het VCDO resultaatgericht en continu optimaliserend werken aan duurzaam ondernemen.

Contacteer ons