Meer resultaten voor duurzaam hotel

 
duurzaam hotel
Wil je bewust op reis? Boek dan een hotel aanbieding.
Klik op boeken en vul je gegevens in. Vul het kaartnummer en de pincode in bij je gegevens. De waarde van de Duurzaam Hotel Cadeau Card wordt afhankelijk van het hotel direct in mindering gebracht op het totaalbedrag of teruggestort op je rekening.
Greencode Duurzaam Hotel Landgoed Zonheuvel.
Duurzaam Hotel op de Utrechtse Heuvelrug in Utrecht. Bij Landgoed Zonheuvel betekent duurzaamheid gewoon DOEN! Met een gouden greenkey keurmerk, onderdeel van Kop van Utrecht, lid van MVO Nederland, Groen Centraal, Ik reis groen en de Climate Neutral Group behoort Landgoed Zonheuvel tot een van de meest duurzame hotels van Nederland.
Hotel Pincoffs Rotterdam Groen met een Glimlach.
U kunt daar vanuit het hotel eenvoudig te voet naar toe 500 meter. Het Dobberende Bos is een bijzonder duurzaam kunstproject waarbij Nederlandse iepen in oude boeien zijn geplaatst. Het project, dat is ontwikkeld door Mothership, heeft een duur van 5-10 jaar.
Duurzaam Hotel Utrecht Carlton President Hotel Maarssen.
This will be completed in the total refurbishment of our establishment. Ontdek Carlton President. Er op uit. 3542 DX Utrecht. 31 030 241 41 82. Er op uit. Website by PANGAEA Internet Marketing. Toggle navigation Boek nu. Carlton Hotel Collection.
Green key Hotel Mitland Utrecht.
Maatschappelijke betrokkenheid MVO. Duurzaam hotel Mitland Utrecht beschikt over een Gouden Green Key. Sinds 2012 is Hotel Mitland in het bezit van een Gouden Green Key. Dit certificaat is een internationaal keurmerk voor bedrijven die zich serieus en controleerbaar bezighouden met duurzaamheid en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen MVO.
Welkom op de website van Duurzame Hotels Nederland Duurzame Hotels Nederland.
Duurzame Hotels Nederland is hét startpunt voor alle hotels die hun bedrijfsvoering willen verduurzamen en dit ook zichtbaar willen maken voor hun gasten. Wij ondersteunen hotels van A tot Z met het behalen van een duurzaamheidcertificaat zoals BREEAM, ISO 14001, en Green Globe.
Duurzaam hotel Yotel Amsterdam-Noord Architectuur.nl.
Door: Redactie ArchitectuurNL 14-08-2018. In Amsterdam Noord komt een duurzaam hotel dat ontworpen is door Studioninedots, Delva Landscape Architects en DesignAgency. Yotel Amsterdam met 202 Kamers is een unieke hotelontwikkeling op het gebied van integratie, duurzaamheid, slim ontwerp, technologie en gastvrijheid.
Eerste van drie duurzame hotels Amsterdam opent deze zomer.
Het hotel is verplicht aangesloten op stadsverwarming. Dat is op zich duurzaam, maar de ontwerpers hadden het liever niet gehad. We maken een zelfvoorzienend hotel. Bij deze gesloten cirkels speelt de stadskas in de bovenste etage van het hotel een belangrijke rol.
Duurzaam hotel bio hotel, eco, green key.
Je kunt tegenwoordig in alle grote steden wel een duurzaam hotel vinden, soms zelfs een bio hotel of ecologisch verantwoord hotel. Op deze pagina leggen wij uit op welke wijze je snel een duurzaam hotel, bio hotel of ecologisch verantwoord hotel kunt vinden.
Onze duurzame keurmerken Court Garden Hotel.
De verbouwing kwam tot stand voor en door ondernemers uit de wijk en de regio. Dit is wat het op en top een duurzaam hotel maakt. De bedrijven die het hotel hebben gerealiseerd zijn allen gevestigd in de regio. Aannemer Verwol Projectbouw is gevestigd in Delft.
Being Development start de bouw van een duurzaam hotel in Amsterdam.
Being Development start de bouw van een duurzaam hotel in Amsterdam. Being Development start de bouw van een duurzaam hotel in Amsterdam. 9 augustus 2018 David Bakker. Ontwikkelaar Being Developmen t heeft vandaag, in samenwerking met Valuas and CommonWealth Investments, de start van een overwegend circulair hotel in het zich snel ontwikkelende Amsterdam Noord aangekondigd.

Contacteer ons