Meer resultaten voor duurzaam hotel

 
duurzaam hotel
Heb je een Duurzaam Hotel Cadeau e-card?
020 456 40 06 7 dagen per week. Duurzaam Hotel Cadeau E-card. Weekendjeweg.nl Cadeau Card. BungalowS.nl Cadeau Card. Duurzaam Hotel Cadeau E-card. Weekendjeweg.nl Cadeau Card. BungalowS.nl Cadeau Card. Duurzaam Hotel Cadeau E-card. Duurzaam Hotel Cadeau E-card. De Duurzaam Hotel Cadeau Card is.:
Duurzaam Hotel Den Haag Carlton Ambassador Den Haag.
People, planet en profit zijn een structureel onderdeel van onze bedrijfsdoelstellingen. Daarom is ons hotel aangesloten bij Green Key. Dit is een bekend internationaal keurmerk voor duurzame bedrijven in de hotel en recreatiebranche. Aan dit keurmerk kunt u zien dat wij net een stap bewuster omgaan met natuur en milieu dan de normale wet en regelgeving vereist.
Welkom op de website van Duurzame Hotels Nederland Duurzame Hotels Nederland.
Duurzame Hotels Nederland is hét startpunt voor alle hotels die hun bedrijfsvoering willen verduurzamen en dit ook zichtbaar willen maken voor hun gasten. Duurzame Hotels Nederland is hét startpunt voor alle hotels die hun bedrijfsvoering willen verduurzamen en dit ook zichtbaar willen maken voor hun gasten.
Marco Lemmers: duurzaam hotel uitdagende businesscase.
op social media. PODCAST: Marco Lemmers: duurzaam hotel uitdagende businesscase. 06-03-2018 1600: Door: Martijn van der Donk. Hoe maak je van een duurzaam hotel een goede businesscase? Dat is voor Marco Lemmers, mede-oprichter van Conscious Hotels best een uitdaging, want duurzaam betekent vaak ook duurder.
Duurzame Initatieven Landgoed Zonheuvel.
Greencode Duurzaam Hotel. Gallery Greencode Duurzaam Hotel. Greencode Duurzaam Hotel. MVO Verklaring Landgoed Zonheuvel. Gallery MVO Verklaring Landgoed Zonheuvel. MVO Verklaring Landgoed Zonheuvel. Bijeenkomst Vrienden van de Historie van de Vakbeweging VHV 12 april 2018. PechaKucha Night 11 mei 2018 5 april 2018.
Greencode Duurzaam Hotel Landgoed Zonheuvel.
Duurzaam Hotel op de Utrechtse Heuvelrug in Utrecht. Bij Landgoed Zonheuvel betekent duurzaamheid gewoon DOEN! Met een gouden greenkey keurmerk, onderdeel van Kop van Utrecht, lid van MVO Nederland, Groen Centraal, Ik reis groen en de Climate Neutral Group behoort Landgoed Zonheuvel tot een van de meest duurzame hotels van Nederland.
Duurzame en eco gecertificeerde hotels boeken over de hele wereld BookDifferent.
Hotels met ecolabel. Wie van plan is duurzaam op vakantie te gaan komt in zijn of haar zoektocht veel verschillende opties tegen. Er zijn wel 200 eco labels die iets zeggen over de duurzaamheid van accommodaties. Wellicht een beetje te veel, dat vinden wij ook bij BookDifferent. Vandaar dat wij er eens goed voor zijn gaan zitten en hebben uitgezocht welke labels nu echt bijdragen aan een betere wereld. Wij hebben deze accommodaties gelabeld met een icoon: een groen blaadje. Deze hotels staan altijd bovenaan bij elk zoekresultaat. Boek een hotel met een groen blaadje draag bij aan een betere wereld.
Wil je bewust op reis? Boek dan een hotel aanbieding.
Klik op boeken en vul je gegevens in. Vul het kaartnummer en de pincode in bij je gegevens. De waarde van de Duurzaam Hotel Cadeau Card wordt afhankelijk van het hotel direct in mindering gebracht op het totaalbedrag of teruggestort op je rekening.

Contacteer ons