Meer resultaten voor duurzaam papier

 
duurzaam papier
FSC Recycled Papier. MilieuCentraal_Logo. Keurmerkenwijzer. Combined Shape. Combined Shape. Combined Shape. Combined Shape. Combined Shape. Combined Shape. Combined Shape. Combined Shape. Combined Sha
Duurzaam beheerd bos en bron van hergebruikt papier Er zijn drie varianten van het FSC-keurmerk op papier: FSC-recycled staat op papier als 85 procent van de vezels bestaat uit hergebruikt papier af. Forest Stewardship Council FSC FSC is een internationaal keurmerk voor papier, gesteund door overheden, bedrijven en milieuorganisaties.
Duurzaam milieuvriendelijk drukwerk We Love Recycled.
You are here. Wat is duurzaam drukwerk? Drukwerk is het meest duurzaam als er gedrukt wordt op FSC gecertificeerd recycled papier met een zo hoog mogelijk percentage aan recyclede vezels. Bij onze papiersoorten loopt het recycled percentage van 40 % tot 100%.
Wat is duurzaamheid? Papier Karton.
Het rapport beschrijft duurzame ontwikkeling als de benodigde ontwikkeling en harmonisatie van bestaande institutionele, technologische, economische, ecologische en sociaal-maatschappelijke structuren binnen maatschappijen om de huidige generaties te voorzien in hun behoeftes zonder de behoeftes van volgende generaties in gevaar te brengen. Papier en Karton Disclaimer Woordenboek Wie zijn wij Sitemap Contact.
We Love Recycled Duurzaam drukwerk online.
Welkom bij We Love Recycled. In de webshop van We Love Recycled bestel je visitekaartjes, kaarten, flyers, folders, briefpapier, posters en ander drukwerk dat zo min mogelijk belastend is voor onze leefwereld. Het is gedrukt op duurzaam recycled én FSC-gecertificeerd papier.
duurzaam papier HEMA.
Door te kiezen voor verantwoord bosbeheer zorgen we er samen voor dat de bossen ook in de toekomst behouden blijven. Bij HEMA vind je steeds meer producten van hout en papier die afkomstig zijn van verantwoord bosbeheer. Deze producten zijn te herkennen aan het FSC-keurmerk op de verpakking van het artikel.
Voor duurzaam papier hoeven geen bomen meer om: Duurzaamnieuws.
Daar ziet het FSC-label het keurmerk met de naam Forest Stewardship Council op toe. FSC wordt gebruikt als keurmerk voor duurzaam verbouwd hout en houtproducten, waaronder papier. En natuurlijk kun je ook afvalhout gebruiken om nieuw papier te maken, zoals het bekende biotop papier.
Inkoop duurzaam hout.
Bij het inkopen van duurzaam geproduceerd papier is echter niet alleen de herkomst van het vezelmateriaal van belang. Er wordt ook gekeken naar het productieproces van het papier: bijvoorbeeld gebruik van ongewenste stoffen, emissies naar water en lucht, energiegebruik en de uitstoot van broeikasgassen.
Duurzaam papier en karton Papier Karton.
Duurzaam papier en karton. Papier en karton zijn dé grondstoffen voor een circulaire economie! Papier en karton zijn niet weg te denken uit ons dagelijks leven. Van prachtig ingepakte cadeaus tot wc-papier, van verhuisdozen tot memoblokjes, geld en het pak hagelslag op de ontbijttafel.
Duurzaam papier kiezen, hoe doe ik dat Kantoorartikelen.nl.
Het aanbod duurzaam papier wordt steeds groter en de kwaliteit beter. Kiezen voor duurzaam papier is een eenvoudige stap om jouw steentje bij te dragen aan het milieu. Maar wat is duurzaam papier eigenlijk en waar moet je op letten als je een keuze maakt?

Contacteer ons