Op zoek naar betekenis duurzaam?

 
betekenis duurzaam
Duurzaam Wikipedia.
Bekijk alle artikelen waarvan de titel begint met Duurzaam of met Duurzaam in de titel. Dit is een doorverwijspagina, bedoeld om de verschillen in betekenis of gebruik van Duurzaam inzichtelijk te maken. Op deze pagina staat een uitleg van de verschillende betekenissen van Duurzaam en verwijzingen daarnaartoe.
Duurzaam, wat is dat? Mens en Samenleving: Levensvisie.
Duurzaam consumeren is bewust consumeren Duurzaam consumeren is jezelf een bewuste houding aanmeten als het gaat om wat je koopt en waarom. Duurzaam consumeren d. Duurzame ontwikkeling van vastgoed Wanneer een bedrijf zich interesseert voor verduurzaming van de huisvesting, wil zij natuurlijk direct weten welke ingre.
Milieu en duurzaamheid.
In dit artikel meer informatie over de betekenissen van milieuvriendelijk, biologisch, ecologisch en duurzaam. Deze termen worden te pas en onpas gebruikt en zijn tegenwoordig op allerlei verpakkingen van producten te vinden, maar wat betekenen deze termen? Milieu en milieuvriendelijk. Het milieu is de omgeving waarin iets of iemand leeft. Dit kan zowel het milieu betekenen in ecologisch opzicht als het milieu van sociale klasse. Bij de term milieuvriendelijk wordt altijd verwezen naar het milieu in de betekenis van ecologie.
Duurzaamheid Wikikids.
Hoe kan je ervoor zorgen dat je duurzaam leeft? Er zijn veel dingen die je kunt doen om duurzamer te leven. Zo kun je bijvoorbeeld je afval scheiden, apparaten niet op stand-by laten staan, letten op wat en waar je je spullen koopt, je douchetijd inkorten, groene energie gebruiken, de lichten uitdoen als je niet in de kamer bent en nog veel meer.
Wat is duurzaamheid? achtergrond duurzaamheid.
Duurzame ontwikkeling is de ontwikkeling die aansluit op de behoeften van het heden zonder het vermogen van de toekomstige generaties om in hun eigen behoeften te voorzien in gevaar te brengen. Kortom, duurzaam kijkt naar de huidige behoefte die de mensen op de aarde hebben en hoe dit in de toekomst ontwikkeld kan worden zonder dat de mensen, het milieu of de economie in gevaar komen.
duurzaam, duurzaamheid betekenis Genootschap Onze Taal Onze Taal.
Duurzaam bevat het achtervoegsel zaam, dat geschikt om, geneigd tot betekent: spaarzaam is geneigd tot sparen, buigzaam is geschikt om te buigen. En duurzaam betekende letterlijk geschikt om te duren, oftewel weinig vergankelijk, lang meegaand, lang aanhoudend. De betekenis van het woord duurzaam is met name sinds het begin van de eenentwintigste eeuw behoorlijk opgerekt.
Gratis woordenboek Van Dale.
Je hebt gezocht op het woord: duurzaam. d uu rzaam bijvoeglijk naamwoord, bijwoord; vergrotende trap: duurzamer, overtreffende trap: duurzaamst 1 lang durend 2 weinig aan slijtage of bederf onderhevig 3 het milieu weinig belastend: duurzame energiebronnen wind, zon, waterkracht enz.;
Duurzaam Leven: Reduceren, Hergebruik en Recycling Duurzaamthuis.nl.
Duurzaam leven vind ik belangrijk dus ik geef bewust. Genoeg, gids voor een Duurzaam Leven. Laatst kreeg ik van uitgever Kosmos het boek Genoeg van Tom Petherick opgestuurd. Het is een boek over Duurzaam Leven. Een onderwerp wat helemaal past bij Duurzaam Thuis.
Starten met een duurzame bedrijfsvoering Ondernemersplein. External link. External link. External link. External link. External link., External link. External link. External link. External link. Exter
U kunt groen sparen, groen beleggen of groen investeren met de Regeling Groenprojecten Bijvoorbeeld: duurzame huisvesting realiseren met een groenverklaring voor duurzaam bouwen Handig. Lees wat andere ondernemers zeggen over duurzaam ondernemen Of kijk bij Social Enterprise NL Dit netwerk brengt sociaal ondernemers samen, helpt met kennis, ondersteunende programmas en het vinden van de juiste financieringsvorm.
Betekenis-definitie SRI: Afkorting van social responsible investment. Zie: duurzaam beleggen. DFB De Financiƫle Begrippenlijst.
Earth Overshoot Day. collateralized debt ob. Mist u een begrip? Stuur ons dan een e-mail. Afkorting van social responsible investment. Zie: duurzaam beleggen. Home Voeg begrippenlijst toe aan eigen site Suggesties Licenties. Adverteren Over dfbonline.nl Voorwaarden Privacybeleid Colofon Sitemap Contact.
Betekenis duurzaam.
Dit is een term die wordt gebruikt om vast te stellen of een vreemdeling of een Nederlander arbeid verricht voor tenminste de periode van 1 jaar. Hij moet in de meeste gevallen duurzame inkomsten hebb Bron: collegenet.nl. Betekenis van duurzaam toevoegen.

Contacteer ons